Wie wij zijn

Begin 2024 hebben wij, Jan en Philip, Studio Marmo opgericht. Ontstaan vanuit een wens om marmer toegankelijk te maken voor een groter publiek. En dat lijkt ons goed te lukken!

 In onze jeugd hebben we veel van buitenlandse architectuur meegekregen, maar ook een passie voor interieur ontwikkeld. Voornamelijk in Italië, met al dat mooie marmer en de prachtige cultuur en historie van het land.

Waar wij marmer (en al het andere mooie natuursteen) een fantastisch mooi product vinden, is dat niet altijd toegankelijk voor zoveel mogelijk huishoudens. Het blijft een kostbaar product, maar door onze directe contacten met alle leveranciers, proberen we de prijzen zo scherp mogelijk te houden, zonder in te leveren op de kwaliteit en het design van onze producten. En dat zullen we altijd blijven doen, voor jullie.

Met onze passie voor interieur en oneindige liefde voor natuursteen, helpen we jou graag aan de droomtafel die centraal komt te staan in jouw huis.

Italiaans vakmanschap, Nederlands design. Buitenaards mooi.

Groot aanbod, persoonlijke aandacht.

Op onze website bieden we op dit moment bijna 20 marmersoorten aan en een groot aantal verschillende onderstellen. Hiermee kom je vast een heel eind, maar onze specialisten zitten altijd klaar om jou te voorzien van advies of te helpen bij het doorhakken van knopen. Dus bekijk snel al onze mooie producten of neem contact met ons op via de chat-functie 🙂 Veel plezier!

Bekijk alle soorten