Samenwerken

De afgelopen jaren hebben we verschillende keren samengewerkt met meubelwinkels, architecten, meubelmakers en interieurstylisten. Neem gerust contact met ons op als jij speciale wensen hebt voor jezelf of voor jouw klanten. We denken graag mee en uiteindelijk is bíjna alles mogelijk!

Mogelijkheden

Verschillende samenwerkingen afgelopen jaren, hebben ons marmeren hart nog sneller laten kloppen. We hebben samen met meubelmakers, interieurstylisten en -architecten gewerkt aan bijvoorbeeld op maat gemaakte onderstellen en tafelbladen die naadloos aansluiten bij het styling van een nieuwe woning of keukenbladen die perfect matchen met het gekozen tafelblad.

Met de lancering van ons business to business platform, gaan we structureel de samenwerking aan met verschillende partijen die opzoek zijn naar een specialist op het gebied van natuursteen en tafels. 

Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan over de mogelijkheden van natuursteen in interieur en exterieur. Samen met onze vaste werkplaats in Italië, delen we onze kennis graag en breiden we onze online collectie uit door samen te werken met andere interieur-professionals. Zo willen we ons motto ‘Italiaans vakmanschap, Nederlands design’, met een nog grotere doelgroep delen.

We staan open voor samenwerkingen in alle vormen en maten. Denk aan een eigen marmer of natuursteen collectie, gemaakt door onze marmistas in Italië, exact naar jouw wensen of een samenwerking tussen ons merk, Studio Marmo, en jouw winkel, designstudio, etc.

Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee, delen onze kennis zo veel mogelijk en gaan graag om de tafel om de perfecte samenwerking te creëren. 

Dit wil ik!

Zie jij een samenwerking tussen Studio Marmo en jouw bedrijf zitten? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Contact